fredag 29. mars 2013

Redesign

Først vil jeg beklage for en smule dårlige bilder, men jeg fikk ikke tatt med meg speilreflekskamera mitt hjem da jeg plutselig fikk alt for mye å bære. Måtte egentlig prioritere å ha med mest mulig perler og utstyr for å lage smykker :)

Som noen av dere kanskje vet så er jeg i Høyanger nå, lite sted i Sogn og Fjordane hvor jeg skal tilbringe påsken sammen med foreldrene mine.

Så til redesign-prosjektet. Søstera mi og meg lagde for mange år siden et smykke til mamma. Vi dro på perlehuset i Bergen og kjøpte inn en hel haug med perler for å perle et langt fint smykke mamma skulle få til jul. Jeg husker ikke hvilket år det var, men det må ha vært rundt jula 07, kanskje. Mamma likte den og og har brukt den masse til tråden sleit. Ho kjøpte ny tråd og perlet den på nytt, men ble aldri fornøyd med resultatet hennes. Så den har ligget lenge i skuffen uten å bli brukt den siste tiden.

Vi fant plutselig ut i går at vi skulle prøve å lage et nytt halssmykke ut av perlene hennes. Vi tok den fra hverandre og jeg sydde sølvlenker med tråder i to forskjellige blåtoner.



Etterhvert tok vi den helt fra hverandre og sorterte alle perlene. Så lekte vi oss med å kombinere de forskjellig perlene for å se hva som passet sammen. Vi prøvde ut veldig mye forskjellig. Her var til og med pappa med for å si sin mening om plasseringen av perlene.






























Til slutt når alle ble fornøyd over plasseringen sydde jeg på alle perlene og vips, så var den helt ferdig.
Vi ble alle veldig fornøyd med resultatet. Mamma gleder seg til å ta den på seg i morgen og vise den frem.

































Det er kjempe gøy å se at noe som ikke ble brukt lenger har nå blitt noe nytt som garantert vil bli brukt masse :)
Skulle du ha et gammelt smykke liggende som du vil fornye så er det bare å ta kontakt om du vil at jeg skal gjøre det for deg. Har du noen fine perler liggende så kan jeg lage deg et fint og moteriktig smykke til deg.

Ha en forsatt god påske, alle sammen!

- I♥ett

tirsdag 12. mars 2013

Velkommen til Neon og Vår


Så vil jeg presentere dere to til i kolleksjonen. Neon og Vår!

To nydelige statementsmykker som vekker oppmerksomheten. Neon er laget i sølvfarget lenke, sort og neongult tråd. Langs kanten henger det noen gjennomiktige dråpefomet krystaller og mellom disse har det blitt sydd på sorte ovale og hvire runde perler.

Denne finner du HER






































Vår er et smykke i det vårlige fargene lilla og grønt. Som blomstrer og grønnt gress.
Her har det blitt brukt noen lange fine sølvaktig krystaller mellom noen store lilla / burgunder fasett krystaller. For å ikke glemme de bittesmå sjarmerende gullfarget stardust kulene som er sydd annen hver mellom de store perlene.

Denne finner du HER!





































- I♥ett

Jeg presenterer dere Rose

Nå er det en stund siden sist. Men jeg har vært opptatt med å lage noen smykker. Så nei, jeg har ikke kasta bort tiden min akkurat.

Som overskriften sier så ønsker jeg å presentere dere Rose. Et av mine nye kreasjoner.
Rose er et nydelig statementsmykke i rosa gull lenker og med lilla, nesten burgunder krystaller som henger mellom noen små gullfarget kuler. Og ikke nok med det, så har det også blitt sydd på noen store rosa gull perler i mellom hver krystall. Alle perler og krystaller for dette smykket har blitt håndplukket spesielt for dette smykket.

Dette smykket er unikt, hvorfor det? jo, fordi jeg bare lager et eksemplar av hvert smykke. Finnes ikke to like.

Skulle du ha noen ønsker om lengde, materialer eller farger. Så ikke nøl med å ta kontakt. Jeg kan lage ditt unike smykke som ingen andre kommer til å ha. Du kan kontakte meg via bloggen eller gjennom Facebook

Om du skulle ønske å kjøpe dette smykket så finner du den HER!
 
 
- Iett